elektron Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Witam. Chce dzisiaj zbudowac slow stika aby moja dziewczyna nauczyla sie latac Co zamierzam wykorzystac ? - to co lezy w modelarnii( stare listewki, depron) Czy ktos posaiada jakies plany czy chociaz zblizone wymiary?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danylotnik Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Na forum alexa był model Basic moze cos takiego. http://forumrc.alexba.eu/ipw-web/bulletin/bb/viewtopic.php?t=4296 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektron Opublikowano 12 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Model fajny ale dla mnie .... a tym razem chce aby ona cos zbudowala, wiec to musi byc cos prostego jak budowa cepa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 moze szybowca tzw zboczowego akrobacika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektron Opublikowano 12 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 model musi byc wolny, musi byc stateczny, i sterowany 2 serwami. Trudno.. wymysle plany z glowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nergal Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 A może Motylek? Właśnie kończę jego budowę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektron Opublikowano 12 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Podaj plany Jezeli chodzi Ci o Motyla zbudowanego przez P.Hajduka to odpada - zbyt zlozone Ona ma pojecie o modelarstwie jak ja o kosmetykach damskich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czhomik Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 a może model zefira ?? Prosty , do nauki idealny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Urban Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 http://www.profili2.com/eng/plans.asp Wpisujesz "AndNow" I masz plany modelu którego oczekujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektron Opublikowano 12 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zrobie tak jak mowisz Patryk Ten sam model mi wczesniej pisal meteor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Elektron ,ma się nauczyć latać czy budować? Zrób jej w jeden dzień patyczaka i ucz latać , chyba ,że chcesz mieć wyrobnika do szlifowania balsy :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danylotnik Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 W sumie modelik fajny zastanawia mnie jak by sie miało wsadzenie do takiego ala stika skrzydła o grubym profilu dwuwypukłym jak w fun fly ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektron Opublikowano 12 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Stik AndNow zostal zrobiony w czasie 30min z przerwami na... herbate Potem uczylem ja latac.. i jutro trzeba zrobic kolejnego Wszystko ladnie bylo i calkiem ladnie jej szlo kiedy statecznik poziomy wyszedl - klejony na szybko i trzymal sie tylko na tasmie ucierpal silnik - os sie wykleila i skrzydlosie zlamalo - ale depronu mam pod korek wiec jutro kolejna akcja latnia - postaram sie zamiescic jakies foty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.