awiator98 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Witam Poszukuję serwa ogonowego do heli . Proszę o radę w wyborze serwa. Moim faworytem jest 9650 (Klon) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Ja mam to: http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=4697 Jest świetne, duża prędkość, duży moment, małe luzy, dobrze się centruje no i cena przyzwoita Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awiator98 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Jest ono dostępne w Polsce ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.a.r.o. Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Potwierdzam opinię Giulio. Latałem dwoma 450-tkami z tym serwem na ogonie. Nigdy nie było z nim żadnych kłopotów i parametry bardzo przyzwoite. Czasami można trafić to serwo na Allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eptita Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Witam, ja latam już drugi sezon na serwie Goteck GS-9257 polecam, serwo niesamowicie szybkie i w przystępnej cenie. Czasem mozna go nabyć na Alle.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 odezwij sie na pw mam ds420 na ogon bedzie ok i s9257 za niewielka gotowke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awiator98 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Mam serwo Fusonic v1 9257 z zniszczonymi trybami czy bedą do niego pasowały tryby z innego klonoa np go teck lub tarota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi