widi1990 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Siemka, mówią mi eniu zawsze chciałem mieć heli rc, ale doszedłem do wniosku, że z samolotem jest więcej frajdy. Chciałem kupić gotowy model na alledrogo;) ale szukając po necie trafiłem na to forum, postanowiłem się przyłączyć i sam zrobić coś z niczego, czyli pierwszy model do kraks (niestety nigdy nie miałem okazji pobawić się czymś takim) Mimo ,że już kilka razy czytałem dział "od czego zacząć" mam nadzieję ,iż potraktujecie mnie z wyrozumiałością i pomożecie mi w moich dalszych krokach, a poza tym to witam wszystkich ! i pozdrawiam: Eniu.
widi1990 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Czy napisałem coś niezgodnego z regulaminem lub coś pominąłem ,że nie zostałem zaakceptowany na forum? pozdrawiam. Emil
Volleyboy Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Witamy. Przeczytaj proszę dokładnie regulamin ( avatar ) i poczekaj na akceptację ze strony admina o ile wszystko będzie zgodne z regulaminem Wysłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi