widi1990 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Siemka, mówią mi eniu zawsze chciałem mieć heli rc, ale doszedłem do wniosku, że z samolotem jest więcej frajdy. Chciałem kupić gotowy model na alledrogo;) ale szukając po necie trafiłem na to forum, postanowiłem się przyłączyć i sam zrobić coś z niczego, czyli pierwszy model do kraks (niestety nigdy nie miałem okazji pobawić się czymś takim) Mimo ,że już kilka razy czytałem dział "od czego zacząć" mam nadzieję ,iż potraktujecie mnie z wyrozumiałością i pomożecie mi w moich dalszych krokach, a poza tym to witam wszystkich ! i pozdrawiam: Eniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
widi1990 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Czy napisałem coś niezgodnego z regulaminem lub coś pominąłem ,że nie zostałem zaakceptowany na forum? pozdrawiam. Emil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volleyboy Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Witamy. Przeczytaj proszę dokładnie regulamin ( avatar ) i poczekaj na akceptację ze strony admina o ile wszystko będzie zgodne z regulaminem Wysłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi