widi1990 Posted August 18, 2013 Share Posted August 18, 2013 Siemka, mówią mi eniu zawsze chciałem mieć heli rc, ale doszedłem do wniosku, że z samolotem jest więcej frajdy. Chciałem kupić gotowy model na alledrogo;) ale szukając po necie trafiłem na to forum, postanowiłem się przyłączyć i sam zrobić coś z niczego, czyli pierwszy model do kraks (niestety nigdy nie miałem okazji pobawić się czymś takim) Mimo ,że już kilka razy czytałem dział "od czego zacząć" mam nadzieję ,iż potraktujecie mnie z wyrozumiałością i pomożecie mi w moich dalszych krokach, a poza tym to witam wszystkich ! i pozdrawiam: Eniu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
widi1990 Posted August 19, 2013 Author Share Posted August 19, 2013 Czy napisałem coś niezgodnego z regulaminem lub coś pominąłem ,że nie zostałem zaakceptowany na forum? pozdrawiam. Emil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volleyboy Posted August 19, 2013 Share Posted August 19, 2013 Witamy. Przeczytaj proszę dokładnie regulamin ( avatar ) i poczekaj na akceptację ze strony admina o ile wszystko będzie zgodne z regulaminem Wysłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts