Patryk Urban Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Witam! Ostatnio mój 3DX został wyrzucony z mojego hangaru na dobre z powodu dużej ilości godzin w powietrzu :mrgreen: więc trzeba było go jakimś innym modelem zastąpić. Od dawna podobał mi się dwupłacik z forum SAU zaprojektowany przez Mariusza Wronę. ( http://www.saumodelarnia.fora.pl/male-jest-piekne,10/34-mk-2-1-przyklad-konstrukcji-z-depronu-plan,120.html ) Właściwie to kadłub tego modelu leżał za szafą jakieś pół roku... Więc na niego przyszła pora. Postanowiłem go lekko wyróżnić starając się go fajnie pomalować. Na razie dopiero skończyłem malować kadłub. Wszystkie inne części są oczywiście powycinane. Najpierw wykonałem projekt malowania kadłuba w Corelu. Skrzydeł nie projektowałem bo zrobiłem to na papierze po projekcie trzeba było pomalować CDN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Urban Opublikowano 13 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 No i skończyłem malować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 piękny jest! ja też muszę ulotnić swojego "34" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Patryk malowanie modelu masz bajeranckie moja mk-a tez ma płomienie ale jak popatrzyłem na twoje to mi szczenka opadała ;D co do modelu to lata rewelacyjnie zbudowałem aż 3 takie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektron Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Wow !! niesadzilem ze tetn projekt malowania uda ci sie tak dokladnie przelozyc na model !! RESPECT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 czy malowałeś? aerografem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Urban Opublikowano 13 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 No chyba Myślisz że dało by się czymś innym tak to pomalować ? :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieczu Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 szczena mi opadla respect Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.