Skocz do zawartości

Kabel USB- HITEC

cihyy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jak podlanczyc kabel z aparatury Hitec optic 6 do portu usb?

ma ktos jakis schemat?

Przeszukalem na forum ale nic konkretnego nie znalazlem :?

Opublikowano

potrzebujesz procka, programator żeby go zaprogramować, napisany program do procka i wtyczkę do hiteca o którą wcale nie łatwo.

jakbyś chciał gotowy to się odezwij tym bardziej że mieszkasz niedaleko

Opublikowano

motyl podaj konkretnie link bo ich wyszukiwarka na temat din6 wie bardzo niewiele.

nawet jakbym znalazł to wysyłka od nich chyba 12 lub 15 zł mnie kiedyś kosztowała

Nergal pytanie było wyraźnie o interfejs USB

Opublikowano

Kabelek z Arthobby , a właściwie cały interface, jest o.k. przetestowany i działa dobrze.

W cenie kilkudziesięciu zł nie ma sensu samemu składać swój własny o ile wszelkie części trzeba ściągać przez internet.

To się po prostu nie opłaca.

Opublikowano

to ze na allegro sa za 50zl a w sklepie po 90 zl to wiem 8)

Pytam po to abym mogl go zrobic samemu ,lub jesli nie to zamowie i po sprawie :mrgreen:

Opublikowano

Witam

W takim razie zamów na Allegro za 40 PLN i po sprawie. Poza wtyczką jest potrzebny procesor z oprogramowaniem, który wyśle odpowiednie sygnały po USB do kompa. Sam taki kupiłem choć jestem elektronikiem i piszę oprogramowanie na procki. Jak zobaczyłem cenę to od razu wiedziałem że taniej i szybciej będzie kupić. Jestem zadowolonym użytkownikiem tego interfejsu. Mam MC-19 i do aparatuki dorobiłem Wyjście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.