Artur z kołobrzegu Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Witam , pragnę prosto przerobić swojego optica 6 na 2,4 zastanawiam się jaki moduł wybrać. Proszę kolegów o poradę , mój optic ma z tyłu wymienny moduł więc chyba nie będzie problemu. Najbardziej pasuje mi moduł z telemetrią w formie gotowej skrzynki żeby nie rozbierać za dużo i zachować estetykę coś jak ten : http://www.ef3m.pl/1883,modul-nadawczy-frsky-dht-u-z-wyswietlaczem-lcd-telemetria-2-4ghz-accst.html Tylko teraz pytanie brzmi który moduł wybrać ?? może innej firmy ? Zależy mi na jaknajwiększym pewnym zasięgu i telemetrii . Trochę chcę dobrać sprzęt pod kątem latania FPv tutaj rodzą się moje wątpliwości dlatego zwracam się z prośbą o poradę do Was. Jaki moduł powinienem wybrać i który z odbiorników do niego zastosować aby osiągnąć powyższe założenia ? Niekoniecznie kryterium jest cena, jeśli coś będzie lepsze kasę dozbieram. miałem kupić nowy nadajnik ale opinie sa tak różne na temat nowości na rynku aparaturowym , że zdecydowałem się wskrzesić sprawdzony sprzęt - mojego OPTICA Każda porada będzie mile widziana ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chaosmaker Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Najpierw ja a obecnie mój kolega uzywa Optika ze wspomnianym przez Ciebie modułem FrSky - żaden z nas nigdy nie miał najmniejszego problemu . Skądinąd FrSky ma dobre recenzje od użytkowników FPV wjęc nie powinno tu być żadnego rozczarowania . Co ciekawe śledzę stronę firmową tego producenta i widzę że Frsky co trochę wprowadza nowe rozwiązania jak na rozwojową firmę przystało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Jest całkiem dobry ,u mnie współpracuje z MC12 ,no i jest przyzwoicie tani. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi