Damiano Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Witam,jako że latam już jakiś czas,a modele własnej konstrukcji zaczęły mnie nudzić postanowiłem poszukać coś interesującego w necie.Na początku nie wiedziałem co chciałbym jeszcze kupić,ale w oko wpadł mi model Extry 300s ze stajni Multiplexa.Model jest już wyposażony w to co powinien i teraz moje pytanie brzmi: Czy latał już ktoś tym modelem? Jestem napalony jak kret na wykopki,tylko potrzebuję kilka słów od pilota tej maszyny.Jeśli ktoś miałby ochotę napisać będę bardzo dźwięczny:) Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Witam i jak nikt nie lata jeszcze tym ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 12 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Chyba nie,ale to nie szkodzi bo po głębszym przemyśleniu zmieniłem Multiplexa na Precision Aerobatics model Extra 260.Akurat we wtorek odbierałem paczkę od kuriera i dzisiaj będę składać wszystko w jedną całość.Model robi ogromne wrażenie nawet w częściach.dzięki uprzejmości pana Grzegorza ze sklepu Nastik udało mi się kupić cały rekomendowany osprzęt za niższą cenę,chociaż i tak nie była ona zadowalająco niska głównie za sprawą drogiego wyposażenia!Jak narazie jestem mega szczęścliwy czekam teraz na dobrą pogodę i opowiem jak to cacko ma się w powietrzu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej351 Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 witam i gratuluję zakupu ! żeby nie dublować tematu mógłbyś pociągnąć dalej ten temat: http://pfmrc.eu/index.php?/topic/20716-precisionaerobatics-extra-260/page__st__140 pochwal się jakie wyposażenie Ci dobrali oprócz silnika i regulatora . pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi