Trojak lotnik Opublikowano 14 Stycznia 2008 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Mam w domku Pipera ale depronowego i nie wiem jaki silnik spalinowy wsadzić do jego następcy z balsy który będzie ważył ok. 800g.
marcin133 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Wiesz w ogóle gdzie założyłeś wątek? Co ma treść Twojego tematu do tego działu? Lubisz bałagan i jak ktoś za Ciebie go sprząta?
DJDIT Opublikowano 14 Stycznia 2008 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Szanowny Trojaku, Jeżeli twój piper waży 450gram to napewno będzie to elektryk a nie spalina. 1.Następnym razem opisz dokładniej o co ci chodzi. 2.Patrz gdzie piszesz bo musiałem przenosić ten wątek z akrobacyjnych. 3.Zmien tytuł wątku na np "Jaki silnik do pipera 1m rozp 450g wagi" Tematy typu, pomocy, piper, co zrobić są usuwane. 4.Przeczytaj dokładnie regulamin i zapoznaj się z forum, co gdzie i jak w jakim miejscu. (pózniej to wykasuje)
Trojak lotnik Opublikowano 15 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2008 dzięki jestem na forum 1. raz
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.