Trojak lotnik Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Mam w domku Pipera ale depronowego i nie wiem jaki silnik spalinowy wsadzić do jego następcy z balsy który będzie ważył ok. 800g. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Wiesz w ogóle gdzie założyłeś wątek? Co ma treść Twojego tematu do tego działu? Lubisz bałagan i jak ktoś za Ciebie go sprząta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJDIT Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Szanowny Trojaku, Jeżeli twój piper waży 450gram to napewno będzie to elektryk a nie spalina. 1.Następnym razem opisz dokładniej o co ci chodzi. 2.Patrz gdzie piszesz bo musiałem przenosić ten wątek z akrobacyjnych. 3.Zmien tytuł wątku na np "Jaki silnik do pipera 1m rozp 450g wagi" Tematy typu, pomocy, piper, co zrobić są usuwane. 4.Przeczytaj dokładnie regulamin i zapoznaj się z forum, co gdzie i jak w jakim miejscu. (pózniej to wykasuje) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trojak lotnik Opublikowano 15 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 dzięki jestem na forum 1. raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.