modelarz1992 Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Witam mam pytanie czy można by było kupić dwie takie baterie i je zlutować i używać jako pakietu?? http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=297877269 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czhomik Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 akuski z telefonów mają za mała wydajność prądowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarz1992 Opublikowano 16 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Jedynie nadały by się do odbiornika?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 A ich zlutowanie bez przegrzania nie jest najłatwiejszą rzeczą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Adam, lutowanie nie jest problemem. Ogniwa od komórek mają z reguły wyprowadzone długie blaszki, które dobrze się lutuje. Możesz z takiego pakietu zasilać odbiornik, ale oczywiście przez bec. Weź pod uwagę, że te ogniwa są ciężkie, bo mają metalowe obudowy. Ja używałem trzech takich ogniw do zasilania nadajnika do Lamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.