Andzej F Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Prosze o kontakt wszystkich ktorzy lataja takimi modelami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Podoba mi się Focke-Wulf 190, chętnie bym nim polatał tylko czy ktoś sprzedaje modele tej firmy w polsce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars_2000 Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Podoba mi się Focke-Wulf 190, chętnie bym nim polatał tylko czy ktoś sprzedaje modele tej firmy w polsce? Generalnie, z tego co mi wiadomo, to nikt nie zajmuje się ich dystrybucją. Ale, możesz spróbować w Mixmodel, gdzieś było o tym na forum, bo ktoś chyba przez nich kupował model Alfy. Możesz spróbować również bezpośrednio u Czechów np. tutaj: http://www.peckamodel.cz/default.aspx?intLang=1 Wiem, że mogą wysłać zagranicę, bo sam ich o to pytałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Czytałem na forum i faktycznie nikt nie sprzedaje w Polsce, ale przeoczyłem że można bezpośrednio u producenta http://www.alfamodel.cz/. Focke-Wulf Fw 190D-9 kosztuje 2694 koron. Tylko muszę się dowiedzieć ile wysyłka i jak z płatnością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Mirek, daj znac jak sie dowiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars_2000 Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Czytałem na forum i faktycznie nikt nie sprzedaje w Polsce, ale przeoczyłem że można bezpośrednio u producenta http://www.alfamodel.cz/. Focke-Wulf Fw 190D-9 kosztuje 2694 koron. Tylko muszę się dowiedzieć ile wysyłka i jak z płatnością. AlfaModel nie prowadzi bezpośredniej sprzedaży. Odeślą Cię np. do Pecka Modelar. Ja już próbowałem...No chyba że się coś zmieniło w ostatnich miesiącach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 To po co na ich stronie jest koszyk i dane do rejestracji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars_2000 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 To po co na ich stronie jest koszyk i dane do rejestracji? No to może się właśnie coś zmieniło... Chociaż zwróć uwagę na fakt, że koszyk jest jako opcja jedynie jak przeglądasz ich ofertę w języku Czeskim. Jak tylko zmienisz na E lub D , to koszyk znika. Może e-sklep jest wyłącznie dla Czechów ? Nie wiem...sprawdź i daj znać. EDIT: Mirku. I jak tam ? Udało Ci się sprawdzić powyższe ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zamówienie zrobiłem na Focke-Wulf Fw 190A-8 dostałem maila o przyjęciu zamówienia i narazie tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars_2000 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 No to fajnie... Daj znać jak zaktualizują Ci zamówienie i potwierdzą jego realizację z wysyłką do Polski. A znasz już cenę ostateczną (tzn. z kosztem przesyłki do Polski) ? Jak wszystko będzie OK, to ja zapewne pójdę kiedyś w Twoje ślady...na razie zanim co kolwiek, to muszę ulotnić Spitfire'a, ale pogoda ciągle nie pozwala na podjęcie próby. Chociaż nie wiem czy lepszy jest Fw 190A-8 czy Fw190A-9... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Dostałem dzisiaj odpowiedź z Alfa Model że na razie nie mogą sprzedawać w detalu poza kraj Czech Republik bezpośrednio, ale usilnie nad tym pracują. A zwłaszcza do krajów w których nie ma bezpośredniej sprzedaży. Długo nad tym myśleli :?: Tak że zostało mi albo zamówić w Anglii, Stanach lub jechać do Pragi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.