Andzej F Opublikowano 16 Stycznia 2008 Opublikowano 16 Stycznia 2008 Prosze o kontakt wszystkich ktorzy lataja takimi modelami
Leda_g Opublikowano 16 Stycznia 2008 Opublikowano 16 Stycznia 2008 Podoba mi się Focke-Wulf 190, chętnie bym nim polatał tylko czy ktoś sprzedaje modele tej firmy w polsce?
Mars_2000 Opublikowano 17 Stycznia 2008 Opublikowano 17 Stycznia 2008 Podoba mi się Focke-Wulf 190, chętnie bym nim polatał tylko czy ktoś sprzedaje modele tej firmy w polsce? Generalnie, z tego co mi wiadomo, to nikt nie zajmuje się ich dystrybucją. Ale, możesz spróbować w Mixmodel, gdzieś było o tym na forum, bo ktoś chyba przez nich kupował model Alfy. Możesz spróbować również bezpośrednio u Czechów np. tutaj: http://www.peckamodel.cz/default.aspx?intLang=1 Wiem, że mogą wysłać zagranicę, bo sam ich o to pytałem.
Leda_g Opublikowano 17 Stycznia 2008 Opublikowano 17 Stycznia 2008 Czytałem na forum i faktycznie nikt nie sprzedaje w Polsce, ale przeoczyłem że można bezpośrednio u producenta http://www.alfamodel.cz/. Focke-Wulf Fw 190D-9 kosztuje 2694 koron. Tylko muszę się dowiedzieć ile wysyłka i jak z płatnością.
Mars_2000 Opublikowano 17 Stycznia 2008 Opublikowano 17 Stycznia 2008 Czytałem na forum i faktycznie nikt nie sprzedaje w Polsce, ale przeoczyłem że można bezpośrednio u producenta http://www.alfamodel.cz/. Focke-Wulf Fw 190D-9 kosztuje 2694 koron. Tylko muszę się dowiedzieć ile wysyłka i jak z płatnością. AlfaModel nie prowadzi bezpośredniej sprzedaży. Odeślą Cię np. do Pecka Modelar. Ja już próbowałem...No chyba że się coś zmieniło w ostatnich miesiącach.
Leda_g Opublikowano 17 Stycznia 2008 Opublikowano 17 Stycznia 2008 To po co na ich stronie jest koszyk i dane do rejestracji?
Mars_2000 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Opublikowano 24 Stycznia 2008 To po co na ich stronie jest koszyk i dane do rejestracji? No to może się właśnie coś zmieniło... Chociaż zwróć uwagę na fakt, że koszyk jest jako opcja jedynie jak przeglądasz ich ofertę w języku Czeskim. Jak tylko zmienisz na E lub D , to koszyk znika. Może e-sklep jest wyłącznie dla Czechów ? Nie wiem...sprawdź i daj znać. EDIT: Mirku. I jak tam ? Udało Ci się sprawdzić powyższe ?
Leda_g Opublikowano 27 Stycznia 2008 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zamówienie zrobiłem na Focke-Wulf Fw 190A-8 dostałem maila o przyjęciu zamówienia i narazie tyle.
Mars_2000 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Opublikowano 27 Stycznia 2008 No to fajnie... Daj znać jak zaktualizują Ci zamówienie i potwierdzą jego realizację z wysyłką do Polski. A znasz już cenę ostateczną (tzn. z kosztem przesyłki do Polski) ? Jak wszystko będzie OK, to ja zapewne pójdę kiedyś w Twoje ślady...na razie zanim co kolwiek, to muszę ulotnić Spitfire'a, ale pogoda ciągle nie pozwala na podjęcie próby. Chociaż nie wiem czy lepszy jest Fw 190A-8 czy Fw190A-9...
Leda_g Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Dostałem dzisiaj odpowiedź z Alfa Model że na razie nie mogą sprzedawać w detalu poza kraj Czech Republik bezpośrednio, ale usilnie nad tym pracują. A zwłaszcza do krajów w których nie ma bezpośredniej sprzedaży. Długo nad tym myśleli :?: Tak że zostało mi albo zamówić w Anglii, Stanach lub jechać do Pragi.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.