sławek Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Te "sprzączki" łączą pręt stabilizujący w górnym wirnikiem ,ma on za zadanie ustateczniać model w powietrzu -coś na zasadzie żyroskopu Ma być podłączona jak na fotce . bez niej wznoszenie powinno być możliwe ale był by to lot niemal niekontrolowany. Dolny wirnik posiada tez te elementy ale tylko dla usztywnienia ( wirnik jest identyczny i oba posiadają jednakowe zawieszenie ale tylko górny jest stabilizowany) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil1558 Opublikowano 27 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Czyli to nie w tym problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sławek Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Te elementy muszą być tak czy inaczej bez nich nie da się latać. Wirniki kręcą się przynajmniej w przeciwnych kierunkach? Kręcąc ręcznie wirnikami słychać że silniki tez się obracają? i jeśli sprawdziłeś wszystkie punkty które wypisałem wcześniej i nic nie znalazłeś proponuje te zabawkę (bo to zabawka -nie model) oddać sprzedającemu (chyba że to u ciebie leżał 3 lata . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sławek Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Nie byłem pewny dla tego napisałem -"chyba" ale to i tak nie dotyczy tego przypadku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi