Piotr T. Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Witam Dla niedoinformowanych: Przez wiele lat w Nowym Sączu był dostępny mały sklep "modelarski", kilka desek, modele plastikowe a reszta to tylko artykuły papiernicze i zabawki. Jakiś czas temu postanowiłem sprawdzić co i jak. Okazało się, że sklep zmienił właściciela i swój charakter na bardziej RC. Teraz oferta jest poszerzona o płaskowniki węglowe, szklane, pręty sprężynowe i inne pierdółki, ponadto silniki, pakiety, modele galanteria itp. Nie to co dawniej, a sądzę, że większość mieszkańców Nowego Sącza i okolic zapomniała o tym sklepie, bo dawniej po prostu nic tam nie było. Istnieje również wypróbowana przeze mnie możliwość zamawiania z internetowych sklepów www.modele.sklep.pl oraz www.gimmik.pl bez kosztów wysyłki - cena dokładnie ta co na stronie. Zachęcam do sprawdzenia asortymentu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba r. Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Hej, chodzi o ten sklep na Grodzkiej? Kiedyś tam faktycznie nic nie było. A pamiętasz jakie są godziny otwarcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr T. Opublikowano 25 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Witaj. Tak, sklep na Ul. Grodzkiej. Z tego co się orientuję, innego w NS nie ma Podobno dawniej był w okolicach ul. Nawojowskiej, ale tego to i ja nie pamiętam. Sklep jest zazwyczaj otwarty do około godziny 17. Od której? Nie pamiętam, ale zapewne 9 rano Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Columb Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 A ja pamiętam sklep na Naściszowskiej a później Jagiellońskiej Pana Wojciecha - stare dzieje Swoją drogą ciekawe co u niego słychać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi