GEX999 Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Witajcie! Mam problem z zaprogramowaniem modelu wymagającego programu delta. Problem w tym, że z wysokością jest OK, ale lotki wychylają się na odwrót. Kiedy włączę rewers, wtedy po wychyleniu drążka wysokości, pow. sterowe wychylą się jak lotki. Jak ustawić tą aparaturę, żeby lotki wychylały się jak trzeba? Proszę, pomóżcie szybko, bo czas jest tutaj bardzo ważny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 zamień kanały serw 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GEX999 Opublikowano 27 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Ale ja jestem głupi , rzeczywiście, dzięki. Myślałem, że po takiej zamianie SW będzie chodził jak lotki i nadal będę miał problemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Jest taka fajna tabelka w instrukcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi