Mikilotnik Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Witam. Mam na imie Mikołaj, mam 16 lat. Modelarstwem Rc interesuje sie już od roku. Latałem zefirkiem, extrą 300 depronową i spalinowym wicherkiem w wersji 10. Mam nadzieje, że nie będe zbyt upierdliwy dla Was forumowiczów Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbr1 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Witaj na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Witam! A jak masz na imię? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Mam na imie Mikołaj Wygląda ,że Marku niedoczytałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 No więc sam widzisz Tomku, jak to jest. A mnie się wydawało, że widzę: Nazywam się Radek... czy jakoś tak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian77774 Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Ja tez witam bo tez jestem nowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi-000 Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.