Skocz do zawartości

Przywitanie

TZ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jestem pierwszy raz na Waszym Forum, jako tzw. "user log in" :wink: . Obyczaj każe przywitać się, co niniejszym czynię kłaniając sie nisko i dziękując za wiedzę, którą bez zadawania głupich pytań już zdobyłem, jako tzw. Gość - do tej pory jedynie czytelnik.

Jak się zbiorę z myślami pozwolę sobie delikatnie zagaić odnośnie symulatora FSM i planów "odlecenia" po raz pierwszy na SKY LADY.

Ponieważ nie odnalazłem (może za słabo szukałem?) działu "przywitania" w elektrykach RC, dlatego pozwalam sobie na zaistnienie w takiej a nie innej formie - posta w elektykach.

Jeśli modzi wskażą inną konieczność - b. proszę o podpowiedź. Netykiety tego Forum dopiero sie uczę.

Pozdr,

TZ

Opublikowano

Przepraszam. Cholera .... nie zszedłem na sam dół, chodziłem tylko po RC elektrycznych. Co teraz radzisz?. Wykasować i przenieść się na dół? Czy zostawić i a nuż widelec bana nie będzie. Czy moda prosić o przeniesienie?

Pozdr,

TZ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.