Skocz do zawartości

F3M Puchar Europy w Polsce 9-10 sierpnia 2008

chrisj23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich - wiem że do wspomnianych zawodów jeszcze trochę czasu - ale jako że odbywają się pierwszy raz w Polsce - może warto już o nich wspomnieć. Wszystkie informację będą ukazywać się na stronie EAC Polska - na razie się powoli rozkręca - ale podstawowe informacje już są.

W trakcie wymienionego pucharu odbędą się również Mistrzostwa Polski w klasie F3M.

Wszystkich serdecznie zapraszam na tą wspaniałą imprezę do Ostrowa Wielkopolskiego.

Dodam również że juz 16-17 maja w Ostrowie odbędzie się pierwszy tegoroczny Puchar Polski F3M - będzie to przedsmak emocji jakie czekają nas w sierpniu. Wszystkich serdecznie zapraszam - kibiców i entuzjastów - a przede wszystkim potencjalnych zawodników którzy ciągle wahają się czy z rekreacyjnego latania przejść do zawodniczego.

Jeśli jest taka możliwość - proszę moderatorów o wyróżnienie tego wątku. Zależy nam na jak najszerszym rozreklamowaniu w kraju tej kategorii modeli. Może znajdą się osoby/instytucje/firmy chętne do wsparcia nas przy organizacje tych widowiskowych zawodów.

Pozdrawiam Krzysztof Janiak

Opublikowano

Czy przewidujecie zrobienie plakatu reklamujacego impreze ? jestem zainteresowany wstawieniem info o imprezie na mojej stronie.

Opublikowano
tak - dostarcze wszelkie reklamówki w formie elektronicznej - kiedy będą tylko gotowe

Witam,

chętnie umieszczę banery reklamowe na stronie mojej firmy www.videoclub.pl.

Rozważam też udział w zawodach. :lol:

Opublikowano

Tak na marginesie: będzie ktoś robił kalendarz imprez modelarskich na ten rok?? Bo mam zamiar zacząć wreszcie bywać na nich (jako widz narazie).

Opublikowano

Hej!

Na tej stronie co podał chrisj23 jest napisane że "OPŁATA ZA WEJŚCIE 30 euro". To dotyczy tych co chcą uczestniczyć w zawodach, czy to chodzi o wstęp żeby wejść i popatrzeć. Sorry za troche banalne pytanie ale po prostu nie wiem...

Opublikowano

A ja mam takie lamerskie pytanie :mrgreen: jest może podział na kategorie wiekowe - junior/senior? :D jeżeli tak to jakie są granice wiekowe?

Oraz pytanie typowo organizacyjne... znalazłem w regulaminie z 2007 roku że model gigant jednopłat minimalna rozpiętośc to 2,1m. :( a jeżeli ja mam Extrę 260 która ma równo 2m rozpiętości :| :?: to już mnie wykucza z zawodów?

Pozdrawiam

Opublikowano
A ja mam takie lamerskie pytanie :mrgreen: jest może podział na kategorie wiekowe - junior/senior? :D jeżeli tak to jakie są granice wiekowe?

Oraz pytanie typowo organizacyjne... znalazłem w regulaminie z 2007 roku że model gigant jednopłat minimalna rozpiętośc to 2,1m. :( a jeżeli ja mam Extrę 260 która ma równo 2m rozpiętości :| :?: to już mnie wykucza z zawodów?

Pozdrawiam

W Pucharach Europy niestety tak, ale myślę że na "naszych" Pucharach Polski F3M organizatorzy zawodów przymkną oko na ten "drobiazg" :D. Im nas więcej tym lepsza zabawa !

Ograniczeń wiekowych nie ma.

Opublikowano
Tak na marginesie: będzie ktoś robił kalendarz imprez modelarskich na ten rok?? Bo mam zamiar zacząć wreszcie bywać na nich (jako widz narazie)

U nas na www.rctorun.pl masz kalendarz imprez w klasie F3M (giganty)

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

UWAGA!!!!

Ze względów organizacyjno - logistycznych Puchar Polski F3M w Ostrowie Wielkopolskim - przeniesiony z 17 - 18 maj na 31 maj - 1 czerwca.

Związane jest to między innymi z odbywającą się w tym czasie w Ostrowie imprezą rockowo - żużlową. 18 maja jest koncert Skorpions - co spoduje nalot gości i fanów - juz teraz nie ma możliwości zarezerwowania miejsca w hotelu.

Wszyscy planujący wizytę w Ostrowie na Pucharze F3M - prosze o uwzględnienie tej zmiany. :D

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam Wszystkich

Jako że do historycznego momentu jakim jest pierwszy w Polsce puchar European Acro Cup zostało mniej niż miesiąc czasu - przypominam wszystkim zainteresowanym:

Puchar European Acro Cup i Mistrzostwa Polski w klasie F3M (czyli duże modele akrobacyjne - giganty) odbędzie się w Ostrowie Wielkopolskim na terenie lotniska Michałków.

f3m-ostrow2.jpggrafiki.jpg

więcej informacji na stronie sekcji modelarskiej Aeroklubu Ostrowskiego

Wszystkich gorąco zapraszam - taka impreza modelarska jest po raz pierwszy w Polsce - warto tam być i zobaczyć to na własne oczy.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

NO Panowie dziś już potrenowali zawodnicy z Niemiec Czech i Austri i oczywiście Polski.

Zapowiada się niezła jazda . Więc SERDECZNIE ZAPRASZAMY !!

Loty w sobotę od 9.00 do 19.00 , w niedzielę od 9.00 do 15-16.00.

Opublikowano

No i nasz moderator Darek Sobaszek zajął II miejsce .Muszę przyznać że jestem pod wrażeniem, moje najszczersze gratulacje.

I tak przy okazji, jeden z najmłodszych uczestników Michał Rumiński naprawdę jest dobry, zreszta jego I i II miejsca o czymś mówią

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.