chrisj23 Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Witam wszystkich - wiem że do wspomnianych zawodów jeszcze trochę czasu - ale jako że odbywają się pierwszy raz w Polsce - może warto już o nich wspomnieć. Wszystkie informację będą ukazywać się na stronie EAC Polska - na razie się powoli rozkręca - ale podstawowe informacje już są. W trakcie wymienionego pucharu odbędą się również Mistrzostwa Polski w klasie F3M. Wszystkich serdecznie zapraszam na tą wspaniałą imprezę do Ostrowa Wielkopolskiego. Dodam również że juz 16-17 maja w Ostrowie odbędzie się pierwszy tegoroczny Puchar Polski F3M - będzie to przedsmak emocji jakie czekają nas w sierpniu. Wszystkich serdecznie zapraszam - kibiców i entuzjastów - a przede wszystkim potencjalnych zawodników którzy ciągle wahają się czy z rekreacyjnego latania przejść do zawodniczego. Jeśli jest taka możliwość - proszę moderatorów o wyróżnienie tego wątku. Zależy nam na jak najszerszym rozreklamowaniu w kraju tej kategorii modeli. Może znajdą się osoby/instytucje/firmy chętne do wsparcia nas przy organizacje tych widowiskowych zawodów. Pozdrawiam Krzysztof Janiak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Ja póki co sie wybieram a datę mam w kalendarzu zaznaczoną wielkim czerwonym kółkiem;) Może niekoniecznie będę startował ale w roli widza sie pojawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJDIT Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Czy przewidujecie zrobienie plakatu reklamujacego impreze ? jestem zainteresowany wstawieniem info o imprezie na mojej stronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrisj23 Opublikowano 21 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 tak - dostarcze wszelkie reklamówki w formie elektronicznej - kiedy będą tylko gotowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubk Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 tak - dostarcze wszelkie reklamówki w formie elektronicznej - kiedy będą tylko gotowe Witam, chętnie umieszczę banery reklamowe na stronie mojej firmy www.videoclub.pl. Rozważam też udział w zawodach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 No to nasza grupka tez wstawi na strone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Dajcie ten plakat, wsadzę go też u siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batman Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Tak na marginesie: będzie ktoś robił kalendarz imprez modelarskich na ten rok?? Bo mam zamiar zacząć wreszcie bywać na nich (jako widz narazie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pulo29 Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Hej! Na tej stronie co podał chrisj23 jest napisane że "OPŁATA ZA WEJŚCIE 30 euro". To dotyczy tych co chcą uczestniczyć w zawodach, czy to chodzi o wstęp żeby wejść i popatrzeć. Sorry za troche banalne pytanie ale po prostu nie wiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olson Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 A ja mam takie lamerskie pytanie :mrgreen: jest może podział na kategorie wiekowe - junior/senior? jeżeli tak to jakie są granice wiekowe? Oraz pytanie typowo organizacyjne... znalazłem w regulaminie z 2007 roku że model gigant jednopłat minimalna rozpiętośc to 2,1m. a jeżeli ja mam Extrę 260 która ma równo 2m rozpiętości :| :?: to już mnie wykucza z zawodów? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Jak na razie brak umiejętności i odpowiedniego sprzętu dlatego wybierać się nie wybieram ale chętnie wrzuce info na moją strone ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrisj23 Opublikowano 22 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 ładnie byśmy promowali zawody - sciągajac 30 euro od kazdego widza To sa stawki dla zawodników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Tak na marginesie: będzie ktoś robił kalendarz imprez modelarskich na ten rok?? Bo mam zamiar zacząć wreszcie bywać na nich (jako widz narazie) http://www.mlik.pl/doc/Kalendarz_2008_projekt_7-01-2008.pdf tutaj jest wstępny projekt. link pobrany ze strony www.mlik.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batman Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Śliczne dzięki Eryku. Ooooo to mi chodziło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekzak Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 A ja mam takie lamerskie pytanie :mrgreen: jest może podział na kategorie wiekowe - junior/senior? jeżeli tak to jakie są granice wiekowe? Oraz pytanie typowo organizacyjne... znalazłem w regulaminie z 2007 roku że model gigant jednopłat minimalna rozpiętośc to 2,1m. a jeżeli ja mam Extrę 260 która ma równo 2m rozpiętości :| :?: to już mnie wykucza z zawodów? Pozdrawiam W Pucharach Europy niestety tak, ale myślę że na "naszych" Pucharach Polski F3M organizatorzy zawodów przymkną oko na ten "drobiazg" . Im nas więcej tym lepsza zabawa ! Ograniczeń wiekowych nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekzak Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Tak na marginesie: będzie ktoś robił kalendarz imprez modelarskich na ten rok?? Bo mam zamiar zacząć wreszcie bywać na nich (jako widz narazie) U nas na www.rctorun.pl masz kalendarz imprez w klasie F3M (giganty) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrisj23 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 UWAGA!!!! Ze względów organizacyjno - logistycznych Puchar Polski F3M w Ostrowie Wielkopolskim - przeniesiony z 17 - 18 maj na 31 maj - 1 czerwca. Związane jest to między innymi z odbywającą się w tym czasie w Ostrowie imprezą rockowo - żużlową. 18 maja jest koncert Skorpions - co spoduje nalot gości i fanów - juz teraz nie ma możliwości zarezerwowania miejsca w hotelu. Wszyscy planujący wizytę w Ostrowie na Pucharze F3M - prosze o uwzględnienie tej zmiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrisj23 Opublikowano 16 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Witam Wszystkich Jako że do historycznego momentu jakim jest pierwszy w Polsce puchar European Acro Cup zostało mniej niż miesiąc czasu - przypominam wszystkim zainteresowanym: Puchar European Acro Cup i Mistrzostwa Polski w klasie F3M (czyli duże modele akrobacyjne - giganty) odbędzie się w Ostrowie Wielkopolskim na terenie lotniska Michałków. więcej informacji na stronie sekcji modelarskiej Aeroklubu Ostrowskiego Wszystkich gorąco zapraszam - taka impreza modelarska jest po raz pierwszy w Polsce - warto tam być i zobaczyć to na własne oczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Oleksy Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 NO Panowie dziś już potrenowali zawodnicy z Niemiec Czech i Austri i oczywiście Polski. Zapowiada się niezła jazda . Więc SERDECZNIE ZAPRASZAMY !! Loty w sobotę od 9.00 do 19.00 , w niedzielę od 9.00 do 15-16.00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 No i nasz moderator Darek Sobaszek zajął II miejsce .Muszę przyznać że jestem pod wrażeniem, moje najszczersze gratulacje. I tak przy okazji, jeden z najmłodszych uczestników Michał Rumiński naprawdę jest dobry, zreszta jego I i II miejsca o czymś mówią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.