Gość z.x Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Witam, czy ostatnio robił ktoś w tym sklepie zakupy? I ma jakieś opinie na ten temat? Byłbym wdzięczny. PS: Wiem, że dawniej mieli domenę pod inną nazwą, i ostatni post jest z 2012 (pfmrc: rc-electrotown). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robroy67 Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Miesiąc temu kupowałem tam parę dupereli,nic się nie zmieniło,wszystko działa jak należy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad65 Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Ja też tam ostatnio zamawiałem i jak zawsze wszystko było w porządku. Także polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyton Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 ja jakiś czas temu robiłem zakupy i sklep na 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrews66 Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Odkopie (między innymi dlatego że nie mogłem nigdzie znaleźć świeżej opinii o tym sklepie) Generalnie obsługa rewelacja, kontakt na bardzo drobnym poziomie i mimo niewielkich potknięć załatwili wszystko bardzo profesjonalnie. Czas realizacji też na plus (pierwsza przesyłka była u mnie w jakieś 23 godziny ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Kupowałem u nich 2-3 razy. Za każdym razem było o.k. Miło wspominam. Mają niezły wybór pakietów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikolaj.waw Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Kupowałem stabilizator , wszystko dobrze, i szybko towar mi wysłali Wysłane z mojego MS4501 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi