konktenbit Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Witam. Czy można gdzieś kupić tulejki dystansowe jak temacie. Wszędzie są sześciokątne a ja potrzebuję okrągłe o średnicy 6mm z gwintem wewnętrznym M4. Długość tulejki 35 i 45mm. Najlepiej na sztuki. A może okrągłe inaczej się nazywają i źle szukam... Konrad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YaneQopter Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Obawiam się, że takich nie dostaniesz! Proponuję kupić z otworem wewnętrznym M3 i zwyczajnie nagwintować na M4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziobak Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 http://www.mossexpress.pl/mss/mss-pc.nsf/WebEngine?OpenAgent&cmd=query&itemdirect=y&itemdirectwildcard=y&search=SS8-3.2MM http://www.mossexpress.pl/mss/mss-pc.nsf/WebEngine?OpenAgent&cmd=query&itemdirect=y&itemdirectwildcard=y&search=SS8-4.8MM Zobacz ,może to Ci podpasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rodny Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Witam ! Mogę ci wytoczyć np z mosiądzu lub aluminium, ile tego potrzebujesz. Pozdrawiam rodny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rodny Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Witam ! No co tam - masz już tulejki ? Coś ucichło,z mosiądzu mogę Ci wytoczyć nawet dzisiaj - mam 6-stkę , z aluminium gorzej - muszę zdobyć, czy może ze stali (żelaza) to dopiero po niedzieli,ale potrzebuję konkretne wymiary(długości ) oraz ile sztuk. Pozdrawiam rodny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rodny Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Witam Poproszę o dane adresowe do wysłania tulejek pocztą Rodny tel. 517 734 809 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi