szymon_ Opublikowano 25 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Brakowało mu mocy w niektórych momentach. Prędkość myślę, że nie była zła. Powiem od razu, że silnik został zmieniony na słabszy co przy tym śmigle mogło skutkować niedoborem mocy. Da się latać i walczyć pewnie też, ale myślę, że warto spróbować wymienić to śmigło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Brakowało mu mocy w niektórych momentach. Tak własnie ma być :-) Dwupłaty nie miały tak mocnych silników aby ciągnąć do góry "świecę", kąt wznoszenia około 30 stopni to było wszystko a każde nerwowe manewry powodowały przeciągnięcie. Tak powinny latać powiększone modele wwI aby przeciągniecie było częścią zabawy. Wiem, że trudno się przesiąść i zaakceptować słabość tej maszyny. Sam jednak zobaczysz, że walka mając do dyspozycji mniejszą moc silnika jest ciekawsza bo bardziej trzeba ją planować - powodzenia. ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi