Linean Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Witam Dobrze rozumiem że jak moje regulatory posiadają linear bec to mogę je wszystkie normalnie podpiąć do nadajnika i nie będą się ładować czy inaczej sobie przeszkadzać, zaś jak mam switching bec to mogę podłączyć tylko jeden a od pozostałych odłączyć zasilanie? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PK999 Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Bez znaczenia jak działa BEC nie można ich łączyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linean Opublikowano 24 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Kurde to mam troche zamieszane, bo na zagranicznych forach piszą ze tylko switching nie można łączyć. Mógł byś mi uzasadnić swoją odpowiedź, bo się staram to zrozumieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PK999 Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 I liniowy BEC i impulsowy ma kilka procent tolerancji napięcia. Niektóre połączysz i będzie ok a jeśli trafisz układy o dużej różnicy napięć to będą problemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi