Gość Przemcio_pila Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Witam serdecznie. Zastanawiałem sie jak zacząć moją zabawę z modelami rc? Rozważałem budowę Rwd 5 i inne rzeczy. Dzisiaj byłem w Poznaniu w sklepie modelarskim i wybrałem Sky Lady II . Zapłaciłem 360 zł. Jest piękna i wielka. Ma aparature 4-kanałową z dużym zasiegiem. Jak wszyscy wiedzą jest to RTF i tak dalej bla... bla... bla... Mysle ze jest to dobry wybór aby zacząc na poważnie to hobby. Potem mozna sprzęt przełożyć do innego modelu zawsze nie? Słyszałewm ze jest stabilna i mam nadzieje ze bede miał z tego duzo radości! Nie jest to mercedes wśród modeli ale to nic. Przeciez prawo jazdy zdaje się często we Fiatach Punto. Ale fiat Punto to też prawdziwy i znośny samochód. Także mogę się wam pochwalić ze wreszcie mam mój pierwszy prawdziwy model rc? A tak na boku to dobre porównanie z tym puntem? ;D ;D Jedni mówią ze to zabawka ale mysle ze to nie prawda... A tutaj fajny locik Sky lady I (nie II) : Pzdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemcio_pila Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 I jeszcze coś ! To ja xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Dokonałeś dobrego wyboru. Do pierwszego lotu dobrze abyś miał jakiegoś modelarza przy sobie, lub polataj na symulatorze. I koniecznie zrób kilka poprawek w modelu - wzmocnij mocowanie akumulatora - zmień mocowanie statecznika poziomego Masz pytania pisz na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.