jakiglawstogusiana Opublikowano 29 Października 2013 Opublikowano 29 Października 2013 Ktoś ma więcej info o budwie tego cudeńka, profile wymiary?
Adam_S Opublikowano 29 Października 2013 Opublikowano 29 Października 2013 Zacznij od tego i dalej szukaj: http://en.wikipedia.org/wiki/Backcountry_Super_Cubs_Mackey_SQ2 Model można kupić podobny. Nazywa się multiplex fun cub
jakiglawstogusiana Opublikowano 29 Października 2013 Autor Opublikowano 29 Października 2013 Dzięki, jakoś na wiki nie wpadłem Nie szukałem sam zbytnio bo wiem że to samolot "testowy".
Adam_S Opublikowano 29 Października 2013 Opublikowano 29 Października 2013 Nie taki testowy. Jest tego więcej na rynku:
young Opublikowano 29 Października 2013 Opublikowano 29 Października 2013 żaden testowy! Stol znaczy krótkiego startu i lądowania. W usa są zawody co roku. Dużo tego lata też prywatnie. Jak byś poszukał to protoplastą był niemiecki Storch. Miał zaawansowane skrzydło. Na nim też wzorowali się budując nasza wilge jak chcesz mieć krótki start zrób lekki model i już. wątpię aby udało się skutecznie przeskalować oryginał.
Rekomendowane odpowiedzi