Lotczik Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Witam serdecznie. Mam na imię Robert. Modelarstwem bawię się już parę lat, ale jak dotąd kartonowym i plastikowym. Teraz finanse i czas pozwalają mi na RC, o którym marzę od kiedy wpadła mi w ręce książka J. Wojciechowskiego. W drodze do mnie jest exTrimek i na początek w tym temacie będę się do Was zwracał z prośbą o pomoc. Pozdrawiam Robert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:figol:. Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Witamy serdecznie:) powodzenia w nauce latania oraz w budowaniu modeli:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_F3J Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Siemanes :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Poznań pozdrawia stęszew, fajne masz tereny do latania, boisko, i łąki kolo trzebawia.. Baxter12 Jak czegos nie bedziesz wiedzial to pytaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.