Lotczik Posted January 27, 2008 Share Posted January 27, 2008 Witam serdecznie. Mam na imię Robert. Modelarstwem bawię się już parę lat, ale jak dotąd kartonowym i plastikowym. Teraz finanse i czas pozwalają mi na RC, o którym marzę od kiedy wpadła mi w ręce książka J. Wojciechowskiego. W drodze do mnie jest exTrimek i na początek w tym temacie będę się do Was zwracał z prośbą o pomoc. Pozdrawiam Robert Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:figol:. Posted January 27, 2008 Share Posted January 27, 2008 Witamy serdecznie:) powodzenia w nauce latania oraz w budowaniu modeli:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotrek_F3J Posted January 27, 2008 Share Posted January 27, 2008 Siemanes :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
baxter12 Posted January 27, 2008 Share Posted January 27, 2008 Poznań pozdrawia stęszew, fajne masz tereny do latania, boisko, i łąki kolo trzebawia.. Baxter12 Jak czegos nie bedziesz wiedzial to pytaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.