szanel Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Witam Pochodzę z Bydgoszczy. Latam gównie modelami akrobacyjnymi i trochę szybowcami. Pozdrawiam serdecznie Marcin // nie mogę aktywować w pełni konta, ponieważ nie otrzymuję maila z linkiem aktywacyjnym, co mam zrobić, dziękuję za podpowiedź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szanel Opublikowano 4 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Witam Proszę o pomoc nie mogę cały czas pisać na forum. Pozdrawiam serdeczne Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 4 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Pracujemy nad tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szanel Opublikowano 5 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 bardzo dziękuję i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Jak to teraz wygląda ? Konto powinno być już aktywne. Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szanel Opublikowano 5 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Super Jeszcze raz wielkie dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi