Vanacheim Freyr Opublikowano 2 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 przy minimalnej predkosci niereaguje... a gdy zacznie jej nabierac dostaje takiego kopa na SK ze nienadarzam dawac kontry i mam model na maksa w prawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 to ustaw wychylenia wykladnicze- expo na np. -40 (przy Hitecu i Futabie minus, przy graupnerze plus). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vanacheim Freyr Opublikowano 2 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 nie o to mi chodzilo ... Poprostu na poczatku musze dac wychylenie steru na maxa zeby jechal prosto i przy pewnej predkosci ster jak by lapal powietrza i mam ostry skret w prawo - ten moment przychodzi dosc niespodziewanie i nienadazam z reakcja. Jest predkos przy ktorej jedzie prosto - ale to troszke za malo zeby wystartowac. Troszke to dziwne bo zakreca w lewo przy zwalnianiu jak i przy nabieraniu predkosci. Tak mniemam ze jak by to byla wina sklonu to przy zwalnianu powinien zmniejszac skret - a jest odwrotnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 ZA DUZY i ZA CIEZKI na hale moim skromnym zadaiem :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vanacheim Freyr Opublikowano 2 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 to bedzie na powietrze Ale przynajmniej mialem radoche jak go robilem - wkoncu RWD co wyglada jka RWD. Zostaly mi 2 serwa to zrobi sie piekna mala delte na hale i tyle Chociaz w sumie to i tak mam za ciezkie wypo. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.