Formica Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Witam. Szukam pomocnej dłoni, która potrafi cuda.... Dokładnie chodzi mi o zrobienie 4 sztuk przejściówek (adapterów) ze standardowej wielkości serw na serwa wielkości GWS HPX. Standardowe tzn (miałem JR529) dokładne wymiary odnoście miejsca montowania podałbym w terminie późniejszym jak zrobię pomiary. Najbardziej to by mnie cieszyłe z włókna węglowego. Odchudzam mojego helika Hurricane 550 i chcę zamontować HPX-y. Oczywiście robota odpłatnie ma się rozumieć (w rozsądnych granicach) Przykładowy adapter tak wyglądający i dokładnie do mojego hurricana lecz na inne serwo adapter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Urban Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zapytaj @Czaro z tego forum Ma taki link w podpisie więc będzie może mógł Ci pomóc :wink: http://www.carbondesign.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam712 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Mała uwaga-zanim zamontujesz te HPX-y podłącz je wszystkie pod jeden kanał i pogmeraj drągiem.Na papierze wyglądają super,ale mogą mieć problemy z centrowaniem i liniowością pracy.A w CCPM-ie nie ma zmiłuj,jedno nierówne serwo doprowadzi Cię do szału. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Moze cos takiego u naszych zachodnich sasiadow? http://www.kd-modelltechnik.de/shop/product_info.php?info=p1079_Servoeinbaurahmen-HS-5245---HS-225-fuer-Sebart-50.html Nie wiem czy beda pasowaly pod Twoje serwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Formica Opublikowano 28 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Mała uwaga-zanim zamontujesz te HPX-y podłącz je wszystkie pod jeden kanał i pogmeraj drągiem.Na papierze wyglądają super,ale mogą mieć problemy z centrowaniem i liniowością pracy.A w CCPM-ie nie ma zmiłuj,jedno nierówne serwo doprowadzi Cię do szału. Kurcze kupiłem bo mam je w szybowcu i nigdy nie było z nimi problemów, ale sprawdze sprawdzę.... Aaa i dzieki za linka pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eze Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 kupujesz plat wegla .Nakladasz zywice pędzlem wkladasz do piekarnika ,wyciagasz i tniesz pilką do metalu .obrabiasz dremelem w masce przeciwpylowej 3 godziny roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 idziesz do pierwszego lepszego sklepu z elektroniką, prosisz o płytkę laminatową do druku ( laminatowa !! bo są rożnież tekstolitowe) laubzega w ręke i robisz sobie takie w 15min za około 3zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.