Formica Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Witam. Szukam pomocnej dłoni, która potrafi cuda.... Dokładnie chodzi mi o zrobienie 4 sztuk przejściówek (adapterów) ze standardowej wielkości serw na serwa wielkości GWS HPX. Standardowe tzn (miałem JR529) dokładne wymiary odnoście miejsca montowania podałbym w terminie późniejszym jak zrobię pomiary. Najbardziej to by mnie cieszyłe z włókna węglowego. Odchudzam mojego helika Hurricane 550 i chcę zamontować HPX-y. Oczywiście robota odpłatnie ma się rozumieć (w rozsądnych granicach) Przykładowy adapter tak wyglądający i dokładnie do mojego hurricana lecz na inne serwo adapter
Patryk Urban Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zapytaj @Czaro z tego forum Ma taki link w podpisie więc będzie może mógł Ci pomóc :wink: http://www.carbondesign.pl/
adam712 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Mała uwaga-zanim zamontujesz te HPX-y podłącz je wszystkie pod jeden kanał i pogmeraj drągiem.Na papierze wyglądają super,ale mogą mieć problemy z centrowaniem i liniowością pracy.A w CCPM-ie nie ma zmiłuj,jedno nierówne serwo doprowadzi Cię do szału.
Boogie Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Moze cos takiego u naszych zachodnich sasiadow? http://www.kd-modelltechnik.de/shop/product_info.php?info=p1079_Servoeinbaurahmen-HS-5245---HS-225-fuer-Sebart-50.html Nie wiem czy beda pasowaly pod Twoje serwa.
Formica Opublikowano 28 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2008 Mała uwaga-zanim zamontujesz te HPX-y podłącz je wszystkie pod jeden kanał i pogmeraj drągiem.Na papierze wyglądają super,ale mogą mieć problemy z centrowaniem i liniowością pracy.A w CCPM-ie nie ma zmiłuj,jedno nierówne serwo doprowadzi Cię do szału. Kurcze kupiłem bo mam je w szybowcu i nigdy nie było z nimi problemów, ale sprawdze sprawdzę.... Aaa i dzieki za linka pozdrawiam
eze Opublikowano 8 Marca 2008 Opublikowano 8 Marca 2008 kupujesz plat wegla .Nakladasz zywice pędzlem wkladasz do piekarnika ,wyciagasz i tniesz pilką do metalu .obrabiasz dremelem w masce przeciwpylowej 3 godziny roboty
motyl Opublikowano 8 Marca 2008 Opublikowano 8 Marca 2008 idziesz do pierwszego lepszego sklepu z elektroniką, prosisz o płytkę laminatową do druku ( laminatowa !! bo są rożnież tekstolitowe) laubzega w ręke i robisz sobie takie w 15min za około 3zł
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.