Formica Posted January 28, 2008 Share Posted January 28, 2008 Witam. Szukam pomocnej dłoni, która potrafi cuda.... Dokładnie chodzi mi o zrobienie 4 sztuk przejściówek (adapterów) ze standardowej wielkości serw na serwa wielkości GWS HPX. Standardowe tzn (miałem JR529) dokładne wymiary odnoście miejsca montowania podałbym w terminie późniejszym jak zrobię pomiary. Najbardziej to by mnie cieszyłe z włókna węglowego. Odchudzam mojego helika Hurricane 550 i chcę zamontować HPX-y. Oczywiście robota odpłatnie ma się rozumieć (w rozsądnych granicach) Przykładowy adapter tak wyglądający i dokładnie do mojego hurricana lecz na inne serwo adapter Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patryk Urban Posted January 28, 2008 Share Posted January 28, 2008 Zapytaj @Czaro z tego forum Ma taki link w podpisie więc będzie może mógł Ci pomóc :wink: http://www.carbondesign.pl/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam712 Posted January 28, 2008 Share Posted January 28, 2008 Mała uwaga-zanim zamontujesz te HPX-y podłącz je wszystkie pod jeden kanał i pogmeraj drągiem.Na papierze wyglądają super,ale mogą mieć problemy z centrowaniem i liniowością pracy.A w CCPM-ie nie ma zmiłuj,jedno nierówne serwo doprowadzi Cię do szału. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boogie Posted January 28, 2008 Share Posted January 28, 2008 Moze cos takiego u naszych zachodnich sasiadow? http://www.kd-modelltechnik.de/shop/product_info.php?info=p1079_Servoeinbaurahmen-HS-5245---HS-225-fuer-Sebart-50.html Nie wiem czy beda pasowaly pod Twoje serwa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted January 28, 2008 Author Share Posted January 28, 2008 Mała uwaga-zanim zamontujesz te HPX-y podłącz je wszystkie pod jeden kanał i pogmeraj drągiem.Na papierze wyglądają super,ale mogą mieć problemy z centrowaniem i liniowością pracy.A w CCPM-ie nie ma zmiłuj,jedno nierówne serwo doprowadzi Cię do szału. Kurcze kupiłem bo mam je w szybowcu i nigdy nie było z nimi problemów, ale sprawdze sprawdzę.... Aaa i dzieki za linka pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
eze Posted March 8, 2008 Share Posted March 8, 2008 kupujesz plat wegla .Nakladasz zywice pędzlem wkladasz do piekarnika ,wyciagasz i tniesz pilką do metalu .obrabiasz dremelem w masce przeciwpylowej 3 godziny roboty Link to comment Share on other sites More sharing options...
motyl Posted March 8, 2008 Share Posted March 8, 2008 idziesz do pierwszego lepszego sklepu z elektroniką, prosisz o płytkę laminatową do druku ( laminatowa !! bo są rożnież tekstolitowe) laubzega w ręke i robisz sobie takie w 15min za około 3zł Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.