Piotrek Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Witam! Czy ma ktoś doświadczenia ze stosowaniem śmigieł składanych do silników spalinowych. Konkretnie chodzi o wstawienie spalinki do szybola. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 wiezyczka na płacie i w góre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 16 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Chodziło mi bardziej o to jak można umieścić silnik w kadłubie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Zalezy od kadluba Ale normlanie robisz wrege ze sklejki wklejasz ja zmacniesz kadlub np takanina malujesz wrege lakierem np. caponem zeby paliwo nie wsiakało w drewno, instalujesz łoze, przykrecasz silnik i w gore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de_szaa Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Warto byloby poszukac konstrukcji spaliniaczkow wolnolatajacych - hmm nie pamietam jaka to klasa jest ale wydaje mi sie ze oni stosowali smigla skladane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.