Piotrek Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 Witam! Czy ma ktoś doświadczenia ze stosowaniem śmigieł składanych do silników spalinowych. Konkretnie chodzi o wstawienie spalinki do szybola. Link to comment Share on other sites More sharing options...
motyl Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 wiezyczka na płacie i w góre Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotrek Posted May 16, 2006 Author Share Posted May 16, 2006 Chodziło mi bardziej o to jak można umieścić silnik w kadłubie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
qba Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 Zalezy od kadluba Ale normlanie robisz wrege ze sklejki wklejasz ja zmacniesz kadlub np takanina malujesz wrege lakierem np. caponem zeby paliwo nie wsiakało w drewno, instalujesz łoze, przykrecasz silnik i w gore Link to comment Share on other sites More sharing options...
de_szaa Posted May 26, 2006 Share Posted May 26, 2006 Warto byloby poszukac konstrukcji spaliniaczkow wolnolatajacych - hmm nie pamietam jaka to klasa jest ale wydaje mi sie ze oni stosowali smigla skladane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.