Skocz do zawartości

Turnigy 9x problemy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

niedawno próbowałem zmianić mode aparatury(turnigy 9x) z mode 1 na mode 2, zmieniłem no i podłączyłem odbiornik do jednego modelu(to jest model szybowca) działa

no dobra to idę latać podłączam do drugiego modelu(wcześniej latałem nim na mode 1)no i wszystko działa oprócz silnika wydaje on tylko taki jakby alarm

nie wiem co teraz począć

wszystkie sugestie mile widziane

Opublikowano

Monitor display pokazuje prawie na maksa w prawo przy gazie wyłączonym, a na włączonym pokazuje prawie na maksa w lewo.

Co do podłączenia to najpierw włączam radio potem podłączam baterie do regulatora.

Opublikowano

podłączenia a nie włączania. Miałem na myśli podłączenie, kanałów etc. Sprawdź też zaprogramowanie regulatora lub zaprogramuj ponownie.

Opublikowano

Eh ale ja dostałem model już działający no i już nim latałem natomiast nie wiem jak się programuje ten regulator.

A podłączenie kanałów to lotki 1 SW 2 i silnik 3

A model to mini spitfire od skyengel(nie od nine eagle) no i on przyszedł gotowy tylko pakiet naładować odbiornik podłączyć i lecimy

A no ja głupi revers cza było zmienić bo na pełnym gazie i nie pozwoliło by go uruchomić

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.