Rekrut:) Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Witam szanowne grono modelarzy:) Mam na imie Szymon.Jestem z okolic Żywca i Bieska:) (10km do Żywca a 15 do Bielska). Modelarstwem zaraził mnie mój brat ale tylko tym że kupił sobie jakąś zabawkę,było to 1,5 roku temu.Uzbierałem sobie trochę pieniążków i kupiłem sławną sky lady,teraz mam już akrobacika 1,2m elektro,zefirka,trolla,sky lady,szybolka.W najbliższym czasie chce kupić fajną aparaturkę i modelik zbudować.Nie lubię kupować modeli gdyz dla mnie równie ekscytujące jest budowanie modeli jak i latanie:) Liczę że będę mógł liczyć na Waszą pomoc a jak na razie jest bardzo dobrze:)Forum bardzo przyjazne a zawiera wszystko czego trzeba:) Pozdrawiam serdecznie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Mam nadzieje ,że pobyt na forum będziesz miał długi i owocny .. Ale wiesz ..... :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti61 Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Witaj Bardzo mądrze!!! Wycinanie i klejenie listewek to także frajda. :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekrut:) Opublikowano 3 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 No jak najbardziej ;D Teraz mam zamiar zrobić speeda 400 ale o rozp powyżej 1m :rotfl: P.S Tomek-Też na to liczę i wiem wiem...za tamto sorki pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.