Paweł.X Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Witam wszystkich kolegów modelarzy. Mam na imię Paweł i jestem z Warszawy. Zajmuje się modelarstwem lotniczym od wielu lat. Ciesze się że dołączyłem do tak zacnego grona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Witaj Pawle ! Skoro bawisz się już parę lat, to może powiesz coś więcej o sobie ,w czym się specjalizujesz ? Może jakiś opisik modelu ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł.X Opublikowano 29 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Witaj Tomku. Moja Specjalizacja to makiety latające RC samolotów z II wojny Światowej przedewszystkim myśliwce niemieckie, cenie te maszyny za ich malowania maskujące a także za rozwiązania konstrukcyjne. Cenie również inne maszyny z tego okresu. Lubie dbać o każdy szczegół przy budowie takich samolotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.