Frato Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Pytanie - czy ktoś zamotował w w/w modelach takie podwozie: http://abc-rc.pl/Sky-Surfer-1400-podwozie Jeśli tak prosze o opinię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frato Opublikowano 23 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 To może inaczej zapytam. Ma ktoś zamontowane to podwozie w Sky Surferze? Ja sie spisuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk900 Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Wydaje mi się, że mało kto zakłada podwozie bo model bardzo dobrze ląduje na trawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Pytanie po co?? Chyba jedynie po to aby było co urywać przy lądowaniu... a później naprawiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SRB Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Raczej po to by się nauczyć lądować czymkolwiek, zanim przesiądzie się na tartak. Ja w tym celu kupiłem z podwoziem, ale do tej pory nie przetestowałem, bo polatać niema kiedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi