Gość mietek65 Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Witam wszystkich użytkowników.Modelarzem praktycznie jestem od zawsze,forum przeglądam od początku jego istnienia więc czas się zalogować.Mieszkam w Białymstoku gdzie też pracuję.Latam nie wielkimi modelami samolotów spalinowymi,mam też łodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Witam ! Nie chcę urazić, ale coś mi tu nie gra z avatarem ... albo jest mało wyraźny Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mietek65 Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Już poprawione.Tamto zdjęcie było świetne,myślałem że może być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Witam na forum! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi