Gość Anonymous Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 witam szukam dobrej łodzi rc nie znam sie tym tak dobrze plis o linki tak cenowo nie za za drogo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 witam a ja szukam dobrego samochodu nie znam sie tym tak dobrze plis o linki tak cenowo nie za za drogo :evil: LUDZIE! Nauczcie się zadawać pytania! Moja szklana kula właśnie została oddana na coroczny przegląd do serwisu i nie potrafię określić, czy ma to być spalina czy elektryk, gotowiec czy do budowy, do czego ma służyć ect. :twisted: Podejrzewam, że u reszty kolegów zdolność jasnowidzenia również jest słabo rozwinięta, by na podstawie powyższych danych udzielić ci konkretnej odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Mi abonent telepatyczny wlasnie sie skonczyl.Przekroczylem limit polaczen. Ale dobrze ze wiemy chociaz ze to ma byc lodz-moze podwodna ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesorek92 Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Mój zaczorowany ołowek podpowiada mi, że może chodzić tu nawet o STATEK !! - może kosmiczny ?? :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.