Guest Anonymous Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 witam szukam dobrej łodzi rc nie znam sie tym tak dobrze plis o linki tak cenowo nie za za drogo
Ładziak Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 witam a ja szukam dobrego samochodu nie znam sie tym tak dobrze plis o linki tak cenowo nie za za drogo :evil: LUDZIE! Nauczcie się zadawać pytania! Moja szklana kula właśnie została oddana na coroczny przegląd do serwisu i nie potrafię określić, czy ma to być spalina czy elektryk, gotowiec czy do budowy, do czego ma służyć ect. :twisted: Podejrzewam, że u reszty kolegów zdolność jasnowidzenia również jest słabo rozwinięta, by na podstawie powyższych danych udzielić ci konkretnej odpowiedzi.
Peter Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Mi abonent telepatyczny wlasnie sie skonczyl.Przekroczylem limit polaczen. Ale dobrze ze wiemy chociaz ze to ma byc lodz-moze podwodna ?
profesorek92 Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Mój zaczorowany ołowek podpowiada mi, że może chodzić tu nawet o STATEK !! - może kosmiczny ?? :devil:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.