Henryk Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Witam kolegów modelarzy Modelarstwem RC na poważnie zajmuję się od siedmiu lat , lecz dopiero od czasu przejścia na emeryturę mogę mu poświęcić więcej czasu , jak widać jestem w wieku mocno przeterminowanym jak na modelarza , Przez 40 lat byłem pilotem szybowcowym ale już nie to zdrowie i szron na głowie , lecz w sercu ciągle maj i bez lotnictwa żyć nie można. Z życiorysu widac że zajmuję się modelami szybowców choć nie stronię od latania silnikowego.Preferuję modele , duże polskich szybowców z SZD. Obecnie mam w hangarze 3 modele SZD-38 Jantar 1 , SZD- 22C Mucha St skala 1:5 , motoszybowiec Bąk skala 1:5 konstrukcji A.Kocjana z 1937 r , holownik Piper Cup J-3 rozp.279 cm , Zyczę wszystkim kolegom dużo miłych wrażeń z uprawiania ulubionego hobby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Witaj na forum Heniu. Czuj się jak u siebie w domu , tzn 7 łyżeczek cukru i jedna dziegciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti61 Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Witaj Dobrze mieć na pokładzie doświadczonego nowicjusza :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.