emilfranek Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Witam mam na imie Emil.Mam 14 lat, mieszkam kolo w-wy w sękocinie starym.modelarstwem interesuję sie od 4 miesięcy i jak narazie niezamierzam z niego zrezygnowac.na początek nie biroe sie za jazkies moedel tylko rozpocznę od gumówek a i potem o czymś pomyslimy.Pozdro dla wszystkich modelarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti61 Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Heh hej witam Ciebie Postaraj się o jakiś awatarek. Osobę którą się widzi poważniej się traktuje. Moim skromnym zdaniem , powolutku klej sobie jaskółeczki, i ucz się rzemiosła modelarskiego. A z czasem na wszystko przyjdzie pora. :wink: Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilfranek Opublikowano 4 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 arti61,Jaskółka to taki model jak rzutka czyli bez aparatury i bez gumy modelarskiej bo niekumam jaki to model bo jest troche tego ptactwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilfranek Opublikowano 4 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Znalazłem jaskółke i wiem że jest to model szkolny klasy F1 A1/2 ale to jest bez aparatury? :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Holeczek Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Tak to jest szybowiec wolnolatający czyli wyciągasz model na holu i leci sobie bez twojej ingerencji w sterowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilfranek Opublikowano 5 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 a to troche niedobre bo jak model jest dobrze zrobiony to jak go wysoko wyrzuce to mi ucieknie i trzeba bedzie gonić ale i tak wiele zabawy w tym jest :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilfranek Opublikowano 7 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 niedawno rozmawiałem z kolegą ze jak raz wycholowali rzutke na lotnisko na wysokość 5m to juz jej nigy nie zobaczyli poniewarz tak dobrz jej sie leciał ze poleciała na zawsze sobie i przepadła :roll: :twisted: :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylorc Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Mi też uciekł modelik klasy F1h i to na zawodach. No i się nie znalazł. Widzieliśmy go na lornetce przez 20min. A później znikną, ale zawody należały do mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.