emilfranek Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 Witam mam na imie Emil.Mam 14 lat, mieszkam kolo w-wy w sękocinie starym.modelarstwem interesuję sie od 4 miesięcy i jak narazie niezamierzam z niego zrezygnowac.na początek nie biroe sie za jazkies moedel tylko rozpocznę od gumówek a i potem o czymś pomyslimy.Pozdro dla wszystkich modelarzy Link to comment Share on other sites More sharing options...
arti61 Posted February 3, 2008 Share Posted February 3, 2008 Heh hej witam Ciebie Postaraj się o jakiś awatarek. Osobę którą się widzi poważniej się traktuje. Moim skromnym zdaniem , powolutku klej sobie jaskółeczki, i ucz się rzemiosła modelarskiego. A z czasem na wszystko przyjdzie pora. :wink: Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
emilfranek Posted February 4, 2008 Author Share Posted February 4, 2008 arti61,Jaskółka to taki model jak rzutka czyli bez aparatury i bez gumy modelarskiej bo niekumam jaki to model bo jest troche tego ptactwa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emilfranek Posted February 4, 2008 Author Share Posted February 4, 2008 Znalazłem jaskółke i wiem że jest to model szkolny klasy F1 A1/2 ale to jest bez aparatury? :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert Holeczek Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 Tak to jest szybowiec wolnolatający czyli wyciągasz model na holu i leci sobie bez twojej ingerencji w sterowanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emilfranek Posted February 5, 2008 Author Share Posted February 5, 2008 a to troche niedobre bo jak model jest dobrze zrobiony to jak go wysoko wyrzuce to mi ucieknie i trzeba bedzie gonić ale i tak wiele zabawy w tym jest :twisted: Link to comment Share on other sites More sharing options...
emilfranek Posted February 7, 2008 Author Share Posted February 7, 2008 niedawno rozmawiałem z kolegą ze jak raz wycholowali rzutke na lotnisko na wysokość 5m to juz jej nigy nie zobaczyli poniewarz tak dobrz jej sie leciał ze poleciała na zawsze sobie i przepadła :roll: :twisted: :evil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kylorc Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 Mi też uciekł modelik klasy F1h i to na zawodach. No i się nie znalazł. Widzieliśmy go na lornetce przez 20min. A później znikną, ale zawody należały do mnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.