emilfranek Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 witam.swoja przygode chcial bym rozpoczac od modeli z napedem gumowym i tu mam pytanie czy bedzie to dobre na poczatek .kolega mi radzil jakiegos trenerka ale ja kompletnie nie umiem latac ale juz mam troche oleju a glowie a wiec nie jest tak zle ale czy dobre beda na poczatek gumowki.
motyl Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 gumówki nie sa RC, no chyba że przerobisz ale nie tędy droga
Barlu Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Tędy tędy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A tak serio, na początek kup szybowca, lub coś wolnego ze SW i SK :twisted: Np. Sky Lady, nie kojarzę co ona tam ma, ale podobno bardzo dobre na start. Albo np. Easy Star Multiplexa :mrgreen: Małego górnopłata, powolnego, lotek to na początku nie potrzebujesz aczkolwiek nie zaszkodzą :mrgreen: :mrgreen: A masz cały osprzęt, czy może szukasz kompletnego zestawu? Może w ogóle nie chcesz R/C? :twisted:
emilfranek Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 chodzi oto że jeszcze niemam aparatury ale poprostu na początek chcę jakiegos gumiaka żeby zobaczyc jak on lata itp. rozumiecie oco mi chodzi a do piero potem pomyśle nad jakims szybowcem (generalnie czyms niedo rozbicia i wolnym)
Diakon Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 No to kup gumówkę i złóż. W zasadzie od nie-RC powinno się zaczynać .
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.