jary14 Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 No cóż, mam Funny Chickena firmy Graupner ,a z nim mały problem, mianowicie : do niego mam silnik elektryczny 400 6V, no i wg. instrukcji mam mu założyć śmigła składane 12,5x11cm i tutaj jest mój problem Smutny . Nigdzie nie mogę znaleźć takiego śmigła i nie wiem jakimi śmigłami mogę je zastąpić ??? . Więc proszę o podpowiedź jakie inne śmigła mogę mu zamontować (niekoniecznie składane), lub link to tych sugerowanych śmigieł w instrukcji... Fotek nie wstawiam, gdyż nie umiem, bo to mój pierwszy post w pierwszym dniu na forum Z góry dzięki 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 No problem http://nastik.pl/smiglo-5x43-p-306.html?osCsid=a855e92d54b46e8c5fff 12.5x11cm≈5x4.3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 2 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Wielkie dzięki , teraz mi pozostało tylko czekać na przesyłkę i przy pogodzie oblatać :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiq Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Kolega z Kożuchowa (też lubuskie) ma ten sam model, ale na silnik 3f. Może kiedyś razem nimi polatacie? ;-) Będzie już stado kurczaków w powietrzu http://www.rcclub.pl/2008/01/22/jaki-koguttttt/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 2 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Ja nie montuje silnika 3f ponieważ akurat miałem 400 z poprzedniego modelu, a co do wspólnych lotów to jestem zawsze chętny :wink: A stado wyglądało by fajnie bo ja mam dokładnie na odwrót mój model pomalowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.