ghost9x Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Cześć. Mam na imię Daniel pochodzę z małego miasteczka Bytomia Odrzańskiego położonego nad odrą obok Głogowa Od 7 roku życia wraz z braćmi buduje i biorę udział w zawodach modelarskich. Głównie interesuję się modelami pływającymi (ślizgi) oraz małymi żaglówkami. W tym sezonie (2013) rozpocząłem przygodę z modelami latającymi. Na lotnisku poznałem kolegę który na uczył mnie latać na modelu Easy Glider Pro w przyszłym sezonie mam zamiar zakupić swój pierwszy model (prawdopodobnie bixler2 ).Ciałbym również zacząć przygodę z modelami ESA Mam nadzieję że koledzy modelarze z forum pomogą mi z zaczynającą się dla mnie przygodą z modelami latającymi Pozdrawiam wszystkich modelarzy Danie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Witamy na forum ! Pytanie kontrolne .. czy nazwa użytkownika "Chuck Yeager" jest Ci znajoma ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost9x Opublikowano 27 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Witaj, Nie znam takiego użytkownika lecz o ile się nie mylę Chuck Yeager był generałem dywizji United States Air Force oraz był także świetnym lotnikiem z czasów II wony światowej. Kiedyś czytałem książkę o asach myśliwskich z czasów II wojny światowej było o nim coś wspomniane i tak utkwiło mi w głowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi