Artur Caban Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Witam kolegów. Choć uczestniczę już w Forum od pewnego czasu, dopiero teraz się przedstawiam i za to opóźnienie przepraszam. :oops: Należę do "nawróconych" modelarzy: jako student 1 roku, ostatni lot (na uwięzi) wykonałem jesienią 1989, potem przerwa i wznowienie w 2006. Latam rekreacyjnie modelami na uwięzi i stawiam pierwsze kroki w RC. Od 12 lat jestem również aktywnym motolotniarzem (w minionym roku przekroczyłem 1000h nalotu :wink: ). Pozdrawiam wszystkich uczestników tego Forum - Artur. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 To zabierz mnie kiedys na podziwianie "gleby" z góry A przywitać już się wcześniej przywitaliśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Caban Opublikowano 2 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Zapraszam. PS. Na marginesie - znam dość dobrze południowo - zachodnie okolice Żyrardowa, bo mój przyjaciel mieszka niedaleko Miedniewic. A. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Witaj na forum. Faktycznie nalot imponujący . Zawsze lepiej późno niż wcale. Jak widać i Tobie nie udało się wyleczyć z tej przewlekłej choroby, oby tak dalej ! :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Artur Caban, a Mirka Kosiorka znasz ?? Latem już mi się nie wywiniesz i musze byc tam o pooglądać z góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.