adrian1515 Opublikowano 27 Listopada 2013 Opublikowano 27 Listopada 2013 Z tego co wiem to w okolicach Suwałk nie ma żadnego aeroklubu rc, albo nie umiem szukać w google..., bo jak szukam to tylko wyskakuje ''Suwalska szkoła lotnicza''. Nie wiem może jakiś klub istnieje w okolicach Suwałk? Może ktoś na tym forum z tych okolic jest i może wie? lub gdzieś w okolicach Augustowa? Olecka? Ełku? za pomoc z góry dzięki!, bo jest to dla mnie najważniejsza rzecz jak na teraz, bo mógłbym do takiego klubu się zapisać (dołączyć) i tam wszystkiego bym się nauczył od osób już w tym siedzących i wgl.
Zefirek Opublikowano 27 Listopada 2013 Opublikowano 27 Listopada 2013 Zacznij sam myśleć i przestań wyręczać się innymi! Modelarnia lotnicza przy Ośrodku Sportu i Rekreacji w Suwałkach Aktualnie pracownia modelarska w Suwałkach zlokalizowana jest przy Ośrodku Sportu i Rekreacji w Suwałkach. Instruktorem modelarstwa lotniczego jest instruktor klasy ,,S” Stanisław Skibicki. Corocznie szkoli się około 40 zawodników w grupach: szkolenia podstawowego, dla zaawansowanych oraz w grupie wyczynowej. Zajęcia praktyczne z młodzieżą odbywają się każdego dnia tygodnia w godzinach rannych i popołudniowych oraz dodatkowo w okresie letnim w soboty i niedziele treningi i zawody odbywają się na lotnisku i w hali sportowej. Więcej: http://osir.suwalki....rstwo-lotnicze/
ppompka Opublikowano 27 Listopada 2013 Opublikowano 27 Listopada 2013 Jest w Suwałkach klub, ale nie wiem czy zajmują się RC, z tego co wiem to głównie swobodne. Oprócz tego w okolicy niestety nic nie ma
adrian1515 Opublikowano 28 Listopada 2013 Autor Opublikowano 28 Listopada 2013 Właśnie tam tylko te gumkowe, rc brak i właśnie ja głównie o rc sie pytałem
ppompka Opublikowano 28 Listopada 2013 Opublikowano 28 Listopada 2013 No to niestety nic poza tym nie ma.
Rekomendowane odpowiedzi