adrian1515 Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Z tego co wiem to w okolicach Suwałk nie ma żadnego aeroklubu rc, albo nie umiem szukać w google..., bo jak szukam to tylko wyskakuje ''Suwalska szkoła lotnicza''. Nie wiem może jakiś klub istnieje w okolicach Suwałk? Może ktoś na tym forum z tych okolic jest i może wie? lub gdzieś w okolicach Augustowa? Olecka? Ełku? za pomoc z góry dzięki!, bo jest to dla mnie najważniejsza rzecz jak na teraz, bo mógłbym do takiego klubu się zapisać (dołączyć) i tam wszystkiego bym się nauczył od osób już w tym siedzących i wgl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Zacznij sam myśleć i przestań wyręczać się innymi! Modelarnia lotnicza przy Ośrodku Sportu i Rekreacji w Suwałkach Aktualnie pracownia modelarska w Suwałkach zlokalizowana jest przy Ośrodku Sportu i Rekreacji w Suwałkach. Instruktorem modelarstwa lotniczego jest instruktor klasy ,,S” Stanisław Skibicki. Corocznie szkoli się około 40 zawodników w grupach: szkolenia podstawowego, dla zaawansowanych oraz w grupie wyczynowej. Zajęcia praktyczne z młodzieżą odbywają się każdego dnia tygodnia w godzinach rannych i popołudniowych oraz dodatkowo w okresie letnim w soboty i niedziele treningi i zawody odbywają się na lotnisku i w hali sportowej. Więcej: http://osir.suwalki....rstwo-lotnicze/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Jest w Suwałkach klub, ale nie wiem czy zajmują się RC, z tego co wiem to głównie swobodne. Oprócz tego w okolicy niestety nic nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian1515 Opublikowano 28 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Właśnie tam tylko te gumkowe, rc brak i właśnie ja głównie o rc sie pytałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 No to niestety nic poza tym nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi