Dawid_RC Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Witam! Zakupiłem sobie interfejs do FMS,lecz w moim laptopie nie ma wejścia RS232.Więc znalazłem na allegro przejściówkę o taką Podłączam wszystko ładnie,włączam FMS ustawiam port,kalibracje itd.ale nie działa :x Próbuje wszystkiego ale nic.Ma ktoś może jakiś sposób na to?? Z góry dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Niestety z tymi przejściówkami tak jest ,że często działają jak chcą . Zacznij od sprawdzenia czy sam com działa poprawnie , czyli wizyta w serwisie komputerowym. Potem można zająć się czy masz dobrze skonfigurowanego PPJoya. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid_RC Opublikowano 2 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Com na pewno działa poprawnie.Tylko nie wiem co z tym PPJoy'em :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid_RC Opublikowano 2 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Może problem tkwi w tym,że mam aparaturę GWS T6A :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barlu Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Raczej nadajnik jak ma wyjście "trener" nie powinien mieć problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Wejdz w panel sterowania / kontrolery gier i zobacz czy Ci ja tam wykrywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
attyla Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Na jakiej podstawie twierdzisz że com działa poprawnie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Wejdz w panel sterowania / kontrolery gier i zobacz czy Ci ja tam wykrywa. kogo ma tam wykryć ?? przeciez tam widac Virtuala z PPJoy'a problem z przejściówkami polega na przerwaniach, porty usb ich nie używają :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid_RC Opublikowano 3 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 To ma ktoś może pomysł co mam zrobić? :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.