brenik11 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Witam czy ktoś może mi powiedziec co to za nadajnik i jaki odbiornik do tego dokupić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny88 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Jest to 4- kanałowy nadajnik pracujący na częstotliwości 2,4 GHz. Ustawienia drążków - MODE 1 Myśle, że tylko tyle jest do rozszyfrowania z tego zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Chyba mam taki sam, zakupiony kiedyś z modelem w zestawie RTF. W sumie jest mi zbędny razem z odbiornikiem jeśli coś potrzeba. Przy okazji kolego "brenik11" proszę o uzupełnienie profilu zgodnie z obecnie obowiązującym regulaminem. Na chwilę obecną zapraszam tutaj: http://pfmrc.eu/index.php?/forum/110-regulamin-forum-oraz-powitalnia/ Dziękuję i pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi