Bartasek Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Czy opłaca się kupić te BMW? http://www.allegro.pl/item301498759_ostatnia_sztuka_bmw_full_rc_mega_tanio_.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czhomik Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 to jest zabawka a nie model.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasek Opublikowano 3 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Bo ja dopiero zaczynam.. wiec za bardzo sie nie oriętuję A mógłby mi ktoś dać linka na allegro z jakimś dobrym modelem? Cena do 200 zł jeżeli takie są ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alansiu123 Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 za 200zł to sobie możesz samo podwozie kupic (polecam tt-01) ale na całe wyposażenie musisz wyłożyc troche więcej kasy, ale za to będziesz mial świetny model na początek, :wink: ja sam pamiętam jak zbierałem kase na perwszy model, początki zawsze są najgorsze :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czhomik Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 za 200zł to nic niedostaniesz ...minimum 400zł za cały komplet. http://www.allegro.pl/item305723967_tamiya_tt_01_aparatura_acoms_pakiety.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasek Opublikowano 3 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 ;o kurcze.. trzeba będzie z tym poczekać i trochę uzbierać kaski ;] A tą zabawką BWM też można driftować jak się ma opony slicku?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czhomik Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 marne szanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasek Opublikowano 3 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Dlaczego.. przecież zabawka też ma jakąś moc silnika(akumulator? .. za bardo się nie oriętuje).. Ja się zaopatrzę w taki model ale po urodzinach xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Dlaczego.. przecież zabawka też ma jakąś moc silnika Sam sobie odpowiadasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasek Opublikowano 3 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 @up racja. Ale chyba da rade driftować...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czhomik Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 jak niema mocy to nie da rady driftowac ...... bo aby driftować potrzebujesz spory zapas mocy aby koła gubiły przyczepność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swirus Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 jak niema mocy to nie da rady driftowac ...... bo aby driftować potrzebujesz spory zapas mocy aby koła gubiły przyczepność Da rade autko za 50 zł traciło ją .... ale do driftu ważniejszy jest napęd 4x4 . Co do aukcji - zabawka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasek Opublikowano 4 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Nom racja;/ Ma tylny napęd to chyba powinno dać rade.. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Holeczek Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 ważniejszy jest napęd 4x4 On napisał, że napęd 4x4 jest ważny... Nie polecam do driftu niczego innego niż 4x4. A co do aukcji to twierdzę tak jak moi poprzednicy-zabawka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasek Opublikowano 4 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 http://www.allegro.pl/item302080567_szybki_model_4x4_lamborgini_tt01_elektryczny_full.html Ten mógłby być? lub ten http://www.allegro.pl/item306798915_subaru_impreza_radio_control.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czhomik Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Według mnie pierwsza opcja jest OK Ten TT-01 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.