Rekrut:) Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Witam! Jakim drutem trzeba by było nawinąć emaxa 2822 żeby wycisnąć z niego jak najwięcej ciągu przy jakimś danym śmigle ale żeby pobór nie był większy niż ~20A, a ciąg dość spory.Ja nie mam pojęcia o tym...Nie wiem właśnie jaki jest w nim oryginalnie drut i nie mam tego jak sprawdzić :? może ktoś wie i mógłby mi doradzić?? pozdro
slawko_k Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 możesz go przewinąć trochę grubszym drutem kilka zwoi mniej. ilość zwoi (pewnie 22) i grubość drutu sprawdzisz jak już go odwiniesz. moja rada to kup sobie większy silnik jak chcesz większy ciąg. te 750 g które on ciągnie zgodnie z danymi to raczej kres jego możliwości. no chyba że ci się spalił i musisz go nawinąć to jak najbardziej
Rekrut:) Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 nie spalił tylko uszkodziły sie zwoje i nie mam tego jak sprawdzić...poza tym to trudne jest bardzo więc wolałbym go nawinąć na nowo
slawko_k Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 no to jak uszkodzony to jak najbardziej nawijaj
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.